Bedrijfsjurist op Maat ®

Deskundige juridische dienstverlening

U zit natuurlijk niet op een juridisch conflict te wachten, maar mocht zich een geschil voordoen dan wilt u wel terug kunnen vallen op een deskundig team. Daarom verzorgt Bedrijfsjurist op Maat ® juridische dienstverlening voor o.a. het MKB. Met persoonlijke zorg en aandacht voor u en uw bedrijf, kiezen onze juristen een effectieve strategie. In relatie tot de advocatuur bieden we hetzelfde, maar dan tegen fors lagere tarieven.

Juridische diensten

Bekijk hier de mogelijkheden wat Bedrijfsjurist op Maat® kan betekenen voor uw onderneming.

Bedrijfsjuristen

Juristen met oog voor uw onderneming. De juridische oplossing voor MKB Nederland.

Arbeidsrecht

Alle juridische expertise voor uw arbeidszaken onder 1 dak. Laat u adviseren door onze arbeidsrecht deskundigen.

Ondernemingsrecht

Onze bedrijfsjuristen staan voor u klaar in geval van lopende of op te starten procedures.

Arbeidsrecht

Alle juridische expertise voor uw arbeidszaken onder 1 dak. Laat u adviseren door onze arbeidsrecht deskundigen.

Ondernemingsrecht

Onze bedrijfsjuristen staan voor u klaar in geval van lopende of op te starten procedures.

Huurrecht

Rechten en plichten, laat u adviseren bij het huren of verhuren van uw bedrijfspand.

Bekijk de video

Wat doen we voor u?

Iedere ondernemer krijgt wel eens te maken met zakelijke conflicten. Gemiddeld zo’n twee keer per jaar. Op deze momenten is het fijn als u kunt rekenen op juridische ondersteuning. Bedrijfsjurist op Maat ® verzorgt de juridische dienstverlening voor o.a. het MKB op gebieden als  het ondernemingsrecht, het huurrecht en het arbeidsrecht. U schakelt onze bedrijfsjuristen in bij (dreigende) conflicten, waarbij we –indien nodig- overgaan tot procederen. Maar liever nog voorkomen we het conflict en helpen we u met het versterken van uw juridische positie. We stellen overeenkomsten op die u afsluit met medewerkers, vennoten, leveranciers of bijvoorbeeld uw (ver)huurder, ook toetsen we contracten en algemene voorwaarden.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

Met de juridische dienstverlening voor het MKB weet u altijd waar u aan toe bent. We werken volgens heldere en scherpe afspraken, waarbij u altijd zelf de regie houdt. Eventueel maken we met u een vaste prijsafspraak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We werken door het hele land en zorgen vaak binnen 24 uur al voor een duidelijk standpunt in uw zaak. Daarbij komt dat we betaalbare tarieven hanteren en bovendien rekenen we geen kosten voor een eerste scan.

Juridisch advies nodig?

U kunt uw situatie vrijblijvend aan ons voorleggen door de bijbehorende stukken in te sturen of een afspraak te maken. We beoordelen dan eerst uw kans van slagen, alvorens we een voorstel uitbrengen. Dus wilt u weten wat Bedrijfsjurist op Maat ® voor u kan betekenen op het gebied van juridische dienstverlening voor o.a. het MKB? Maak een afspraak of bel naar 088 277 32 70!

Uw juridische zaken ook goed regelen?

Wilt u ook uw juridische zaken goed geregeld hebben? Neem nu contact op met één van onze juristen via (088) 277 32 70.