Succesvol ondernemen

Als ondernemer krijgt u regelmatig te maken met situaties waarin u niet precies weet hoe u moet handelen. Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van de salarisadministratie of het noodzakelijk verbeteren van uw cashflow. Succes op Maat ® heeft de knowhow en ervaring in huis om u als ondernemer vakkundig bij te staan. We bieden uiteenlopende diensten, waardoor u zich weer zorgeloos kunt focussen op hetgeen wat u het liefste doet: ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 088 277 32 00 en vraag vrijblijvend om meer informatie.

Administratie uitbesteden

U kunt uw administratie uitbesteden aan de administrateurs van Administrateurs op Maat ®. Zij zorgen voor een betrouwbare boekhouding en dito aangifte, nemen desgewenst de salarisadministratie voor u uit handen, regelen alles omtrent bedrijfsfinancieringen en stellen tussentijdse rapportages en jaarrekeningen op.

Juridische dienstverlening voor het MKB

Bedrijfsjurist op Maat ® voorziet in juridisch advies voor het MKB. U wordt geholpen met tal van juridische kwesties met betrekking tot bijvoorbeeld het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. We hanteren hierbij fors lagere tarieven dan de advocatuur en rekenen bovendien geen kosten voor de eerste scan van uw zaak.

Bedrijfskundig advies

Een dreigend faillissement? Een bedrijfsovername? Of wilt u uw onderneming juist verkopen? De bedrijfsadviseur van Bedrijfsadvies op Maat ® staat u bij met passend en strategisch bedrijfskundig advies. Onze adviseurs zijn ervaren en leveren professioneel advies aan het MKB en ZZP’ers. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Debiteurenbeleid & incasso

Debiteurenbeheer op Maat ® weet met een effectief debiteurenbeleid het betaalgedrag van niet betalende debiteuren direct te verbeteren. In meer dan 80% van de gevallen! We kiezen voor een strategische aanpak, waarbij we uw debiteuren op een passende manier benaderen om de klantrelatie intact te houden. Eventueel nemen we juridische stappen als dat nodig is en schakelen.

Wilt u meer weten over Succes op maat ®?

Maak kennis met ons multidisciplinaire team. Neem nu contact op met een van onze adviseurs via (088) 277 32 00.