Het MKB pakket

Uw bedrijfskundige en juridische vragen kosteloos beantwoord

Met ons MKB pakket heeft u altijd toegang tot onze MKB adviseurs en bedrijfsjuristen die u met daadkracht en lef bijstaan. Met het pakket profiteert u van vele voordelen als gratis 1 uur advies per maand en gratis standaard contracten. Ook houden we u regelmatig op de hoogte over (veranderende) wet- en regelgeving. Met het MKB pakket kunt u succesvol ondernemen.

De voordelen van het MKB pakket op een rij:

 • null

  Hoge korting op uurtarief

  Met het MKB pakket profiteert u van een korting van € 25 op het reguliere uurtarief van € 150 voor onze juristen en adviseurs. Wanneer u een opdracht bij ons neerlegt, dan is deze korting automatisch geldig.

 • null

  Maandelijks 1 uur gratis juridische of bedrijfskundige bijstand

  Iedere maand hebt u recht op 1 uur gratis ondersteuning van onze juristen en bedrijfsadviseurs. U kunt zelf beslissen waarvoor u dit uur wilt inwisselen. U ontvangt meteen een korting ter waarde van € 150.

 • null

  Gratis incassoservice

  Heeft u te maken met een  wanbetaler en lijkt een incassotraject noodzakelijk? Met het MKB pakket hebt u recht op een gratis sommatiebrief voor u op maat gemaakt. In 80% van de gevallen wordt er alsnog betaald door uw debiteur. Deze service maakt onderdeel uit van het MKB pakket.

 • null

  Gratis standaardcontracten

  Met het MKB pakket heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een groot aantal standaardcontracten.

 • null

  Onbeperkt toegang tot onze helpdesk

  U hebt onbeperkt toegang tot onze telefonische helpdesk waar juristen en adviseurs u deskundig te woord staan.

 • null

  Maandelijks opzegbaar

  Omdat flexibiliteit belangrijk voor u is, wilt u vanzelfsprekend niet vastzitten aan langlopende contracten. Wij begrijpen dat en daarom is het MKB pakket maandelijks opzegbaar. Het MKB pakket geeft u dus geen verplichtingen.

 • null

  Newsupdate over wet- en regelgeving

  Kunt u ook al die veranderende wet- en regelgeving niet meer bijhouden? Wilt u toch weten wat er voor u verandert? Wij houden u op de hoogte. Ook gratis seminars over voor u interessante onderwerpen.

Kies voor MKB pakket

Met het MKB pakket heeft u direct en onbeperkt toegang tot de expertise van onze MKB adviseurs en bedrijfsjuristen. Bovendien geniet u van een automatische korting van €25 op ons reguliere uurtarief van €150. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van vele standaardcontracten die wij voor u ontwikkeld hebben. Het MKB pakket is maandelijks opzegbaar, zodat u niet vast zit aan een langlopend contract.

Gratis incassoservice & bijstand van MKB adviseurs en juristen

Wanneer u het MKB pakket afneemt heeft u recht op 1 uur gratis ondersteuning en advies van onze juristen en MKB bedrijfsadviseurs. Dat  betekent een voordeel van €150, waarbij u zelf kunt beslissen waarvoor u het uur wilt gebruiken. Daarnaast heeft u het recht op een gratis op maat gemaakte sommatiebrief, waarmee in ruim 80% van de gevallen het betaalgedrag van uw debiteur direct verbetert.

Het MKB Pakket voor u

Ook profiteren van hoge kortingen en gratis service van het MKB pakket? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op via het contactformulier of bel 088 277 32 00, en ervaar de mogelijkheden en het gemak van het MKB pakket.

Het MKB Pakket: de betaalbare oplossing

Meer weten over de voordelen van het MKB pakket? Neem contact op met ons  (088) 277 32 00.