Het MKB pakket

Uw bedrijfskundige, fiscale en juridische vragen kosteloos beantwoord

Met ons MKB pakket heeft u altijd toegang tot onze administrateurs, bedrijfsjuristen en MKB adviseurs die u met raad en daad bijstaan. Met het pakket profiteert u van vele voordelen als gratis bijstand en hoge kortingen op bepaalde producten. Uw bedrijfskundige vragen worden direct en eveneens kosteloos beantwoord door onze deskundige helpdesk. Kortom, met het MKB pakket kunt u weer zorgeloos ondernemen.

De voordelen van het MKB pakket op een rij:

 • null

  Hoge korting op uurtarief

  Met het MKB pakket profiteert u van een korting van € 25 op het reguliere uurtarief van € 150 voor onze adviseurs en juristen. Wanneer u een opdracht bij ons neerlegt, dan is deze korting automatisch geldig.

 • null

  Maandelijks 1 uur gratis juridische of financiële bijstand

  Iedere maand hebt u recht op 1 uur gratis ondersteuning van onze juristen en bedrijfsadviseurs. U kunt zelf beslissen waarvoor u dit uur wilt inwisselen. U ontvangt meteen een korting ter waarde van € 150.

 • null

  Gratis incassoservice

  Heeft u te maken met een notoire wanbetaler en lijkt een incassotraject noodzakelijk? Met het MKB pakket hebt u recht op een gratis sommatiebrief, die door de afdeling Incasso op Maat® specifiek voor u wordt voorbereid en opgesteld. In 80% van de gevallen wordt er alsnog betaald door uw debiteur. Deze service maakt onderdeel uit van het MKB pakket.

 • null

  Vaste lage tarieven voor bepaalde producten

  Met het MKB pakket profiteert u van extra kortingen op bepaalde producten. Ook ontvangt u scherpe prijzen bij onze netwerk partners, zoals de notaris.

 • null

  Onbeperkt toegang tot onze helpdesk

  U heeft onbeperkt toegang tot onze telefonische helpdesk waar juristen en adviseurs u deskundig te woord staan.

 • null

  Maandelijks opzegbaar

  Omdat flexibiliteit belangrijk voor u is, wilt u vanzelfsprekend niet vastzitten aan langlopende contracten. Wij begrijpen dat en daarom is het MKB pakket maandelijks opzegbaar. Het MKB pakket geeft u dus geen verplichtingen.

 • null

  Neem vrijblijvend contact op!

  Bel met één van onze medewerkers voor meer informatie over het MKB pakket op (088) 2773210.

Waarom het MKB pakket?

Met het MKB pakket heeft u direct en onbeperkt toegang  tot de expertise van onze bedrijfsjuristen en MKB adviseurs. Bovendien geniet u van een automatische korting van €25 op het reguliere uurtarief van €150. Daarnaast bieden we kortingen en vaste lage tarieven op bepaalde diensten en scherpe prijzen bij partners uit ons netwerk, zoals de notaris. Het MKB pakket is maandelijks opzegbaar, zodat u niet vast zit aan een langlopend contract.

Gratis incassoservice & bijstand van MKB adviseurs en juristen

Wanneer u het MKB pakket afneemt heeft u recht op 1 uur gratis ondersteuning en advies van onze juristen en MKB bedrijfsadviseurs. Dat  betekent een voordeel van €150, waarbij u zelf kunt beslissen waarvoor u het uur wilt gebruiken. Daarnaast heeft u het recht op een gratis op maat gemaakte sommatiebrief, waarmee in ruim 80% van de gevallen het betaalgedrag van uw debiteur direct verbetert.

Het MKB Pakket voor u

Ook profiteren van hoge kortingen en gratis service van het MKB pakket? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact op via het contactformulier of bel 088 277 32 00, en ervaar de mogelijkheden en het gemak van het MKB pakket.

Het MKB Pakket: de betaalbare oplossing

Meer weten over de voordelen van het MKB pakket? Neem contact op met een van onze servicedesk medewerkers via  (088) 277 32 00.