Hét bedrijfskundig adviesbureau 

Onze missie

Succes op Maat ® is hét bedrijfsadviesbureau van Nederland die de ondernemer helpt bij bedrijfskundige en juridische conflicten. Bij iedere kwestie waarmee u als ondernemer wordt geconfronteerd, vormen wij eerst een unieke – op maat gesneden – strategie, waarna vervolgens onze bedrijfskundigen of juristen uitvoering aan deze strategie geven. Wij weten precies wanneer we welke handeling moeten inzetten. Hierdoor behalen we voor u altijd optimaal resultaat. Het is onze missie om uw zakelijk conflict op te lossen,  zodat u weer succesvol kunt ondernemen. Maak gebruik van ons gratis adviesgesprek en ervaar hoe wij uw situatie kunnen verbeteren. Of bel met (088) 277 32 00.

Wie ben ik?

Ik ben Chiel Verheij. In 2009 ben ik Succes op Maat ® begonnen. Ik kan wel zeggen dat niets mij bespaard is gebleven. Ik heb niet alleen grote successen gekend, maar ook diepe dalen. Maar op de momenten dat alles tegen zit, leer je de echt leerzame lessen. Je moet altijd een strategie hebben. En de juiste timing! Dat maakt het verschil tussen winnen en verliezen, groeien of stilstaan. Mijn team en ik hebben deze aanpak veelvuldig in de praktijk gebracht, en het heeft er voor gezorgd dat wij optimaal resultaat hebben geboekt. Die kennis en ervaring zetten we vandaag in voor iedere ondernemer die (weer) succesvol wil zijn.

Waarom Succes op Maat ®?

 • null
  Gegarandeerd resultaat
 • null
  Effectieve strategie
 • null
  Daadkrachtig en lef
 • null
  Overstijgend probleemoplossend
 • null
  Gratis intake

Vacatures

Succes op Maat ® is een unieke dienstverlener op het gebied van bedrijfskundige advisering en juridische bijstand. Met professionals in verscheidene disciplines. We ondersteunen voornamelijk het MKB. We zijn een hecht team met een winnersmentaliteit. Samen leveren we een toegevoegde waarde voor uiteenlopende  bedrijven. Wil je bij ons team horen? Kijk hieronder of dat we op jouw specifieke gebied een vacature hebben.

Kies voor Succes op Maat ®

U wilt bevrijd zijn van het zakelijk conflict dat u belemmert in uw ondernemen. U wilt daadkracht en lef. U wilt optimaal resultaat. Dan kiest u voor Succes op Maat ®. Maak gebruik van het gratis intake gesprek. In dit gesprek kijken we met elkaar naar uw situatie en wat nodig is om er voor te zorgen dat u weer succesvol kunt ondernemen.  Neem contact op met ons en bel (088) 277 32 00

Kies voor Succes op Maat ® !

Wilt u weten hoe wij uw zakelijk conflict op bedrijfskundig of jurdisch gebied kunnen oplossen ? Neem contact op via (088) 277 32 00.