Bedrijfsadvies op Maat ®

Scherp inzicht bij bedrijfskundige situaties

Ergens in uw loopbaan als ondernemer krijgt u te maken met bedrijfskundige vragen als ‘hoe verkoop ik mijn onderneming?’ of ‘hoe regel ik een bedrijfsovername?’ Deze zaken hebben veelal betrekking op financiële, juridische en fiscale zaken, waar u als ondernemer niet altijd volledig van op de hoogte bent. Bedrijfskundig advies van Bedrijfsadvies op Maat ® biedt uitkomst. Onze bedrijfsadviseur denkt met u mee en begeleidt u bij diverse bedrijfskundige situaties.

Deskundig bedrijfsadvies

Uw onderneming laten groeien? Toekomstplannen maar geen financieel overzicht?

Werkgebieden adviseurs

Laat u ondersteunen door onze adviseurs met het juiste bedrijfsadvies. Bekijk hier onze werkgebieden.

Bedrijfsovername met zorg begeleid

Begeleiding bij een bedrijfsovername gericht op maximaal resultaat!

Verkoop onderneming

Verkoop van uw onderneming met zorg begeleid! Onze adviseurs hebben alle expertise in huis.

Dreigend faillissement afwenden

Dreigend faillissement afwenden! Neem op tijd actie en voorkom faillissement van uw onderneming.

Waarmee helpt de bedrijfsadviseur?

De adviseurs van Bedrijfsadvies op Maat ® hebben ruime ervaring met het geven van bedrijfskundig advies voor het MKB. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in de verkoop van uw onderneming? Dan staan we u bij tijdens het gehele verkoopproces. Van het initiëren van de verkoop tot aan de overdracht van uw onderneming. Ook als u een onderneming wilt overnemen, staat u sterk met een van onze adviseurs. Wilt u echter een faillissement voorkomen? Dan weet u met bedrijfskundig advies van Bedrijfsadvies op Maat ® precies wat uw mogelijkheden (nog) zijn en waar u aan dient te voldoen.

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

Bedrijfsadvies op Maat ® staat ondernemers al jarenlang bij met bedrijfskundig advies. Door altijd op de hoogte te zijn van de meest actuele wet- en regelgeving en een efficiënte werkwijze, zijn we in staat u te ondersteunen tegen aantrekkelijke tarieven. We werken door het hele land en zijn transparant over onze kosten, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis! Bij u of ons op kantoor.

Waarmee kan de bedrijfsadviseur u helpen?

Wilt u de verkoop van uw onderneming goed geregeld hebben? Of staat u aan de vooravond van een reorganisatie? Onze bedrijfsadviseurs vertellen u vrijblijvend wat ze voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak of bel naar (088) 277 32 00.