Werkgebieden bedrijfsadviseur

Doordachte strategieën en adviezen

Bijna alle bedrijfskundige vraagstukken hebben betrekking op juridische, fiscale of personeel gerelateerde gebieden. Het multidisciplinaire team van Bedrijfsadvies op Maat ® begeleidt en ondersteunt u bij uw bedrijfsvoering met doordachte strategieën en adviezen. Onze specialisten zijn breed georiënteerd, waardoor we u op tal van bedrijfskundige vlakken van dienst kunnen zijn. Neem nu contact op met één van onze bedrijfsadviseurs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Onze werkgebieden

Of u nu een bedrijf overneemt of dat uw kinderen u opvolgen in uw bedrijf of dat u uw bedrijf wilt beëindigen, er komen altijd juridische en financiële zaken om de hoek kijken waar u wellicht liever niets mee te maken heeft. Dan is het goed te weten dat onze bedrijfsadviseurs u in dit traject geheel ontzorgen. Bedrijfsadvies op Maat ® heeft de kennis en ervaring in huis om u van passend advies te voorzien, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Ook treden we op als neutrale onderhandelingspartner wanneer een overname binnen de familie, bijvoorbeeld vanwege emotionele redenen, niet makkelijk bespreekbaar is.

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

 • null
  Professionele dienstverlening in het MKB

 • null
  Door scherpe tarieven zeer betaalbaar

 • null
  Transparant over kosten

 • null
  Gratis kennismakingsgesprek, ook bij u op kantoor!

 • null
  Landelijke dekking

Reorganisatie

Als u te maken krijgt met een dalende omzet, dan is het wellicht noodzakelijk om uw onderneming af te slanken om zo de organisatie in zijn geheel gezond te houden. We begeleiden u en uw onderneming en eventueel uw personeel  tijdens het gehele reorganisatieproces, zodat u verantwoorde keuzes kunt (blijven) maken  om het tij te keren. Door middel van een nauwe samenwerking met onze bedrijfsjuristen zorgen we er voor dat ook de juridische zaken goed geregeld worden.

Bekijk de video

Verkoop onderneming

Bij de verkoop van uw bedrijf komen aspecten als het zoeken van overnamekandidaten, het bepalen van de waarde en het opstellen van het verkoopmemorandum aan bod. Bedrijfsadvies op Maat ® regelt het voor u en zorgt ervoor dat uw eigen fiscale positie zo goed mogelijk wordt ingevuld. Hierdoor maximaliseren we uw financiële resultaat. Ook na de belastingafdrachten.

Wilt u ook professioneel begeleid worden bij uw bedrijfsovername?

Wilt u ook grip op uw advieskosten houden? Neem nu contact op met een van onze adviseurs via (088) 277 32 00.