Verkoop onderneming

Optimaal resultaat bij verkoop onderneming

Laat u bij de verkoop van uw onderneming begeleiden door onze ervaren bedrijfsadviseurs en zorg zo voor een maximaal financieel resultaat! Het goed verkopen van uw onderneming kan namelijk een stressvolle klus zijn, waarbij er veel factoren van invloed zijn op de uitkomst. Bedrijfsadvies op Maat ® kent deze factoren als geen ander en begeleidt u daarom tijdens het hele verkoopproces, zodat u een succesvolle deal kunt sluiten. Neem contact op via 088 277 32 60 en ontdek wat Bedrijfsadvies op Maat ® voor u kan betekenen!

De verkoop van uw onderneming

Nadat u een gratis kennismakingsgesprek over de verkoop van uw onderneming heeft gehad met een van onze bedrijfsadviseurs, wordt op basis van allerlei (financiële) gegevens de waarde van uw onderneming vastgesteld. Vervolgens wordt een informatiememorandum opgesteld, waarin zich doorgaans een analyse van het bedrijf, een financiële paragraaf en een marktanalyse bevinden. Hiermee krijgen potentiële kopers een duidelijk beeld van de organisatie en kunnen zij al dan niet een informeel bod doen, waarna de onderhandelingen beginnen. Indien u liever uw bedrijf niet in het openbaar wilt verkopen, kan de bedrijfsadviseur ook geschikte overnamekandidaten voor u vinden en selecteren.

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

 • null
  Jarenlange ervaring in het MKB

 • null
  Transparant over werkwijze en kosten

 • null
  Professionele en deskundige dienstverlening

 • null
  Gratis kennismakingsgesprek, ook bij u op kantoor!
 • null
  Landelijke dekking

Optimaal verkoopresultaat

Onze bedrijfsadviseurs hebben jarenlange ervaring met de verkoop van ondernemingen in het MKB. Onze adviseurs zetten de opgedane kennis en ervaring dan ook graag in om uw belangen te verdedigen tijdens het gehele verkooptraject. Daarbij houden we uw juridische en fiscale positie natuurlijk altijd in het oog om gerechtelijke problematiek te voorkomen en belastingafdrachten te beperken. Kortom, ons doel is het optimaliseren  van uw verkoopresultaat.

Bekijk de video

Strategisch en betrouwbaar advies nodig?

Wilt u verzekerd zijn van strategische en betrouwbare adviezen en ondersteuning bij de verkoop van uw onderneming? Maak gebruik van de kennis en ervaring van Bedrijfsadvies op Maat ®! Bel 088 277 32 60, maak een afspraak voor een gratis eerste gesprek en laat u door ons bijstaan tijdens de verkoop van uw onderneming.

Optimaal resultaat behalen?

Wilt u ook een optimaal resultaat bij de verkoop van uw onderneming? Onze bedrijfsadviseurs vertellen u vrijblijvend wat ze voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak of bel naar (088) 277 32 00.