Huurrecht

Uw deskundige huurrechtspecialist bedrijfsruimte

De jurist huurrecht helpt u en uw onderneming bij allerlei zaken omtrent de huur of verhuur van bedrijfsruimtes, voertuigen, en andere objecten. We voorzien u van passend juridisch advies, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We ondersteunen u ook bij het sluiten van nieuwe huurovereenkomsten of juist bij de beëindiging daarvan. Bedrijfsjurist op Maat ® is uw partner voor alle zaken rondom het huurrecht en verdedigt uw belangen in huurconflicten. De eerste scan van uw zaak is gratis!

Uw huurrechtgeschil

Onze jurist huurrecht helpt en ondersteunt u bij alle aspecten van het huurrecht. Dat betekent dat we contracten voor u opstellen of toetsen aan de huidige regelgeving. Ook bepalen we uw juridische positie bij (dreigende) conflicten. Bij verkoop van uw onderneming regelen we de indeplaatsstelling. En natuurlijk kunt u Bedrijfsjurist op Maat ® ook inschakelen voor de incasso van huurpenningen.  In geval van een procedure verdedigen we uw belangen bij de rechter. Wanneer het om grote belangen gaat, kunt u er ook voor kiezen om eerst conservatoir beslag te laten leggen om uw vordering zeker te stellen. Kortom, de jurist huurrecht ontzorgt u volledig, zodat u zich op uw dagelijkse taken kunt richten.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Geen advocaat nodig voor procedure

 • null
  Profiteer van fors lagere tarieven dan advocatuur
 • null
  Gratis eerste scan, kan ook telefonisch!

 • null
  Binnen 24 uur duidelijk standpunt

 • null
  Treedt op voor werkgevers in het MKB

Binnen 24 uur duidelijk standpunt

De jurist huurrecht van Bedrijfsjurist op Maat ® is deskundig, ervaren en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het dynamische werkgebied van het huurrecht, waardoor we u altijd kunnen voorzien van passend advies. Al binnen 24 uur nemen we een duidelijk standpunt in en weet u waar u aan toe bent. Door deze efficiënte werkwijze kunnen we juridische dienstverlening aanbieden tegen betaalbare tarieven. De eerste scan van uw zaak is helemaal gratis!

Bekijk de video

Gespecialiseerd in al uw zakelijk (ver)huur

Wilt u een huurcontract laten opstellen of controleren? Of heeft u te maken met het verhalen van kosten bij herstel van een gebrek of wanbetalingen? Onze jurist huurrecht is gespecialiseerd in de zakelijke (ver)huur voor het MKB en helpt u graag. Neem contact op met 088 277 32 70 en profiteer van aanmerkelijk lagere tarieven dan de advocatuur!

Wat doet Bedrijfsjurist op Maat voor u?

Laat de juridische aspecten over aan de professional! Ontvang direct gratis advies of ontdek de mogelijkheden en neem nu contact op met één van onze juristen via  (088) 277 32 70.