Bedrijfsjurist

Optimale juridische ondersteuning

De jurist van Bedrijfsjurist op Maat ® helpt u bij een onbetaalde factuur, geschil met een werknemer of vennoot, discussies over leveringen van producten of  verleende diensten. De bedrijfsjurist ondersteunt u bij allerhande zakelijke geschillen. We nemen een duidelijk juridisch standpunt voor u in bij conflicten en we treden voor u op tijdens de procedure bij de rechtbank. U heeft dus helemaal geen dure advocaat nodig. Bedrijfsjurist op Maat ® levert hetzelfde werk, maar dan tegen fors lagere tarieven.

Onze dienstverlening

Onze deskundige juridische dienstverlening strekt zich uit over onder andere de volgende gebieden:

Arbeidsrecht
Onze arbeidsrechtjurist helpt u bij uw arbeidsvoorwaarden, het opstellen en toetsen van arbeidsovereenkomsten en het beoordelen van de van toepassing zijnde CAO. Ook adviseren we u tijdens geschillen met uw werknemer en ondersteunen we u bij ontslagzaken.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Fors lagere tarieven dan advocatuur, wel het zelfde werk

 • null
  Geen kosten voor eerste scan van uw zaak

 • null
  Binnen 24 uur duidelijk standpunt

 • null
  Jarenlange ervaring in het MKB

 • null
  Landelijke dekking

Huurrecht
Onze jurist huurrecht maakt huurovereenkomsten voor u op, biedt juridische bijstand bij huurgeschillen, draagt zorg voor de incasso van openstaande huurpenningen en regelt de indeplaatsstelling bij de verkoop van uw onderneming.

Ondernemingsrecht
Op het gebied van ondernemingsrecht adviseert en ondersteunt Bedrijfsjurist op Maat ® bij geschillen met uw vennoot en bij het opstellen van aandeelhouders-, management- en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast staat de bedrijfsjurist u bij tijdens de beëindiging van samenwerkingen en tijdens de (ver)koop van een onderneming.

Bekijk de video

Neem contact op met Bedrijfsjurist op Maat ®

Heeft u te maken met een (dreigend) juridisch geschil? Of wilt u uw juridische zaken gewoon goed geregeld hebben? Bel naar (088) 277 32 70 en ervaar wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen. De eerste scan van uw zaak is helemaal gratis!

Wilt u spreken met een bedrijfsjurist?

Laat de juridische aspecten over aan de professional! Ontvang direct gratis advies of ontdek de mogelijkheden en neem nu contact op met één van onze juristen via (088) 277 32 70.