Ondernemingsrecht

Jarenlange ervaring in het MKB ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een rechtsgebied dat zich bezig houdt met alle juridische aspecten waar uw onderneming mee te maken krijgt. Heeft uw vennoot de samenwerking beëindigd? Of bent u juist van plan een nieuwe samenwerking aan te gaan? Onze specialisten op het gebied van ondernemingsrecht regelen het voor u. Dankzij jarenlange ervaring met het MKB, een financiële achtergrond en een gezonde dosis inzet weten onze bedrijfsjuristen op een efficiënte manier tot passende oplossingen te komen. Hierdoor zijn we beduidend goedkoper dan de advocatuur en bovendien rekenen we geen kosten voor het eerste intakegesprek!

Uw onderneming

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende regelgeving. U kunt hierbij denken aan het rechtspersonenrecht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en de geschillenregeling. We kunnen ons goed voorstellen dat u dit niet allemaal zelf wilt uitzoeken en dus heeft u al snel de behoefte aan een bedrijfsjurist, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Bedrijfsjurist op Maat ® staat voor u klaar, leert uw bedrijf kennen en verdedigt uw belangen tijdens onderhandelingen en voor de rechter.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Gespecialiseerd in het MKB

 • null
  Juristen met financiële kennis

 • null
  Beduidend lagere tarieven dan advocatuur

 • null
  Gratis eerste intakegesprek, kan ook telefonisch!

 • null
  Transparant over wat we doen en wat het kost

Wat doet de bedrijfsjurist?

Onze juristen zijn gespecialiseerd in het hele spectrum van het ondernemingsrecht. Dat houdt in dat we zorgen voor het goed inrichten en opstellen van allerlei contracten als aandeelhouders-, management- en samenwerkingsovereenkomsten. Daarnaast kunnen we ook de onderhandelingen van u overnemen, zodat u door onze kennis en ervaring tot een snelle en passende oplossing komt. Tevens ondersteunen onze juristen u op het gebied van reorganisatie en helpen zij u bij het opzetten van een juridische structuur voor een nieuwe onderneming.

Bekijk de video

Geschillen op het gebied van ondernemingsrecht?

Wilt u uw afspraken goed vast laten leggen of dreigt er een conflict met betrekking tot het ondernemingsrecht? Dan wilt u precies weten waar u aan toe bent. Onze bedrijfsjuristen zoeken het graag voor u uit en staan u deskundig en professioneel bij. Neem contact op via 088 277 32 70 laat u ontzorgen door Bedrijfsjurist op Maat ®!

Uw eigen juridische professional

Laat de juridische aspecten over aan de professional! Ontvang direct gratis advies of ontdek de mogelijkheden en neem nu contact op met één van onze juristen via  (088) 277 32 70.