Arbeidsrecht

Een arbeidsrechtjurist die naast u staat

De arbeidsrechtjurist adviseert en ondersteunt u en uw onderneming bij arbeidsrechtzaken. En dat is nodig, want personeel is een kostbare factor in uw bedrijf. De kosten kunnen enorm oplopen wanneer er een geschil optreedt of wanneer (gedwongen) ontslag noodzakelijk is. Onze arbeidsrechtjurist behandelt talloze zaken op het gebied van arbeidsrecht en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit dynamische werkveld. Bovendien hanteren we fors lagere tarieven dan de advocatuur en is de eerste scan van de zaak helemaal gratis!

Uw arbeidsrecht geschil

De arbeidsrechtjurist adviseert en ondersteunt u en uw onderneming bij arbeidsrechtzaken. En dat is nodig, want personeel is een kostbare factor in uw bedrijf. De kostenkunnen enorm oplopen wanneer er een geschil optreedt of wanneer (gedwongen) ontslag noodzakelijk is. Onze arbeidsrechtjurist behandelt talloze zaken op het gebied van arbeidsrecht en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit dynamische werkveld. Bovendien hanteren we fors lagere tarieven dan de advocatuur en is de eerste scan van de zaak helemaal gratis!

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Geen advocaat nodig voor procedure

 • null
  Profiteer van fors lagere tarieven dan advocatuur

 • null
  Gratis eerste scan, kan ook telefonisch!

 • null
  Binnen 24 uur duidelijk standpunt

 • null
  Treedt op voor werkgevers in het MKB

Ontbinden van een arbeidsovereenkomst

Er zijn talloze situaties waarin u kunt denken aan het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Bijvoorbeeld wanneer een werknemer niet gemotiveerd is of wanneer een werknemer constant onder maats presteert en al uw inspanningen niet tot verbetering leiden. De arbeidsrechtjurist bekijkt de mogelijkheden voor het ontbinden van de arbeidsovereenkomst en brengt uw risico’s in kaart.

Bekijk de video

Bescherm uw onderneming tegen hoge juridische kosten

Bent u in een conflict beland met één van uw werknemers? Weet u niet precies wat uw mogelijkheden en verplichtingen zijn bij langdurig zieke werknemers? Bedrijfsjurist op Maat informeert, adviseert en ondersteunt u en beschermt uw onderneming zo tegen onnodig hoge kosten. Bel (088) 277 32 70 en ontdek wat Bedrijfsjurist op Maat voor u kan doen!

Spreken met een bedrijfsjurist?

Laat de juridische aspecten over aan de professional! Ontvang direct gratis advies of ontdek de mogelijkheden en neem nu contact op met één van onze juristen via  (088) 277 32 70.