Juridisch diensten

Binnen 24 uur een effectief plan van aanpak

Bent u in een juridisch conflict beland of dreigt u er in te belanden? Met juridisch advies voor het MKB van Bedrijfsjurist op Maat ® bent u gegarandeerd van een optimaal resulaat. Onze professionals kiezen een doeltreffende strategie toegespitst op uw specifieke situatie. Onze aanpak is bewezen effetief. Wilt u ook dat wij uw zaak oppakken, maak dan gebruik van ons aanbod van een gratis intake gesprek. We hebben binnen 24 uur een effectief plan van aanpak opgesteld. Wij blijven net zolang als dat nodig is om het beoogde resultaat te bereiken. We garanderen niet voor niets een optimaal resultaat.

Uw juridisch advies

Onze bedrijfsjuristen zijn specialisten op juridisch gebied voor het MKB. Wij halen voor u het meest optimale resultaat bij conflicten op tal van rechtsgebieden. De arbeidsrechtjurist helpt u onder andere met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het regelen van ontslagzaken. De specialisten op het gebied van ondernemingsrecht hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij geschillen met vennoten en het aangaan of ontbinden van samenwerkings-overeenkomsten. De jurist huurrecht kan u voorzien van advies en ondersteuning op het gebied van huurgeschillen, (ver)huurovereenkomsten en indeplaatstellingen.  Zij werken nauw samen met ervaren strategen, zodat u verzekerd bent van een optimale aanpak in uw kwestie.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Fors lagere tarieven dan advocatuur, wel het zelfde werk

 • null
  Geen kosten voor eerste scan van uw zaak

 • null
  Binnen 24 uur duidelijk standpunt

 • null
  Jarenlange ervaring in het MKB

 • null
  Landelijke dekking

Juridisch advies voor het MKB

Niemand zit te wachten op een juridisch conflict en de daarbij behorende stress. Daarom is het beter als mogelijke, dreigende conflicten zoveel mogelijk voorkomen worden. Dat kunnen we ook voor u doen, zodat u nu of in de toekomst verzekerd bent van een goede rechtspositie! Dit doen we met goed ingerichte contracten op het gebied van ondernemersrecht, huurrecht, arbeidsrecht en vennootschapsrecht. Onze intake is gratis, bel ons via 088 277 32 70 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Bekijk de video

Liever voorkomen dan vóórkomen?

Laat al uw juridische zaken over aan onze professionals en ga weer succesvol ondernemen! Maak gebruik van ons gratis intakegesprek. Bel nu met  (088) 277 32 70.