Juridisch diensten

Binnen 24 uur een duidelijk standpunt

Bent u in een juridisch conflict beland of dreigt u er in te belanden? Met juridisch advies voor het MKB van Bedrijfsjurist op Maat ® weet u altijd waar u staat en wat u kunt verwachten. Onze juristen kiezen een doeltreffende strategie die aansluit bij uw onderneming en uw zaak. Leg gerust uw situatie aan ons voor door een afspraak te maken of uw stukken in te sturen en laat u begeleiden met passend juridisch advies voor het MKB. We nemen binnen 24 uur al een duidelijke positie in en daarbij is de eerste scan van uw zaak helemaal gratis!

Uw juridisch advies

Onze bedrijfsjuristen voorzien u van passend juridisch advies voor het MKB of ondersteunen en begeleiden u tijdens conflicten op tal van rechtsgebieden. De arbeidsrechtjurist helpt u onder andere met het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het regelen van ontslagzaken. De specialisten op het gebied van ondernemingsrecht hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij geschillen met vennoten en het aangaan of ontbinden van samenwerkings-overeenkomsten. De jurist huurrecht kan u voorzien van advies en ondersteuning op het gebied van huurgeschillen, (ver)huurovereenkomsten en indeplaatstellingen. We hebben alle expertises onder één dak.

Waarom Bedrijfsjurist op Maat ®?

 • null
  Fors lagere tarieven dan advocatuur, wel het zelfde werk

 • null
  Geen kosten voor eerste scan van uw zaak

 • null
  Binnen 24 uur duidelijk standpunt

 • null
  Jarenlange ervaring in het MKB

 • null
  Landelijke dekking

Juridisch advies voor het MKB

Niemand zit te wachten op een juridisch conflict. Daarom is het beter als mogelijke, dreigende conflicten zoveel mogelijk voorkomen worden. Dat doen we door bijvoorbeeld op voorhand uw rechtspositie te versterken met goed ingerichte contracten en overeenkomsten. Daarnaast onderhandelen we met de wederpartij, waarbij we onze kennis en ervaring inzetten om snel tot een passende oplossing te komen. We procederen indien nodig en verdedigen uw belangen daarbij voor de rechter. Neem contact met ons op via 088 277 32 70 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Bekijk de video

Liever voorkomen dan vóórkomen?

Laat al uw juridische zaken over aan een professional en ga weer zorgeloos aan de slag! Ontvang direct gratis advies. Neem nu contact op met één van onze juristen via (088) 277 32 70.