Welk Succes ga jij in 2019 behalen?

Je kent het wel; de overgang van 31 december naar 1 januari. Een moment waarop je even stil staat bij wat is geweest, maar vooral vooruit blikt op alles wat gaat komen. Je wenst elkaar voorspoed en geluk, gezondheid en zo meer. 

Dit jaar deed ik mee aan een Spaanse traditie, nou ja, ik had me er toe laten overhalen. Ik heb op zich niet iets met tradities, maar ach kwaad kan het ook niet. In mijn linkerschoen moest ik een blaadje stoppen met daarop geschreven alles wat ik in 2018 wilde achterlaten. Helaas is dat mijn geval genoeg. Op het blaadje voor mijn rechterschoen moest ik juist de dingen schrijven die ik naar me toe wilde halen in 2019. Daar moest ik even goed over nadenken. Met in mijn beide sokken de handgeschreven briefjes, werd mij – toen het bijna zo ver was – geboden om mijn rechter voet vooruit te zetten. ‘Je stapt het nieuwe jaar in’. Tja, als je het zo ziet, prima. Dan doe ik dat. 

De Spaanse zender werd in allerijl opgezet en bij elke klokslag moest ik een druif in mijn mond doen. Precies 12 klokslagen verder, zat mijn mond propvol en vroeg ik me af of dit wel precies de bedoeling was. De Spaanse in ons midden was tevreden. En zag ook dit jaar weer een geslaagde eeuwenoude traditie in ere gehouden. Hoe eenvoudig kan het leven zijn!

Zo eenvoudig is het natuurlijk niet. Ook – maar misschien wel – ‘vooral’ het bestaan van een ondernemer is niet altijd gemakkelijk. Je moet aan veel dingen denken. Dingen waar je eigenlijk als ondernemer niet mee bezig wil zijn. Ook in 2019 helpen we u daar graag weer mee. Maar we zijn er ook voor u als u juist wel de dingen doet die u graag doet, als u wilt groeien met uw onderneming, uw bedrijf wilt verkopen of een nieuwe vestiging wilt openen.

Wilt u weten wat ik op mijn lijstje had staan voor 2019? Ik vertel het u graag….

tijdens een van onze ondernemerssessies. Op onze locatie aan de Johannes Huddeweg hebben wij een perfecte ruimte om u te ontmoeten, en u in contact te brengen met andere ondernemers. In deze informele setting zullen we u voorzien van een hapje (van Ask de Chef) en drankje, maar ook van relevante ontwikkelingen op juridisch/fiscaal gebied door onze eigen professionals uiteengezet, maar ook door mensen uit andere werkvelden. Volg onze socials!

Onze eerste ondernemerssessie is a.s. vrijdag 11 januari 2019 van 16 uur tot 19 uur. 

Tot graag ziens,

Chiel Verheij, directeur Succes op Maat