Heeft u behoefte aan een sparringpartner? Claim uw gratis gesprek

Veel van onze klanten weten het al heel lang: Succes op Maat is meer dan alleen een MKB-advieskantoor. Maar voor diegene die het niet weten, of vergeten zijn, nog een keer onze pitch:

Succes op Maat is hét bedrijfsadviesbureau dat de ondernemer helpt om succesvol te worden én te blijven. Bij iedere kwestie waarmee u als ondernemer gewenst of ongewenst wordt geconfronteerd, vormen onze specialisten allereerst een unieke – op maat gesneden – strategie, waarbij in samenspraak met de professionals op juridisch, financieel en accountancy vlak uitvoering aan deze strategie wordt gegeven, teneinde het optimale rendement voor u te behalen en te behouden.  

De usp’s van Succes op Maat:

  • Specialist op strategievorming
  • Professionele ondersteuning op juridisch en financieel gebied
  • Overstijgend probleemoplossend vermogen
  • Doorzettingsvermogen en lef
  • Gegarandeerd optimaal rendement

Dus heeft u een juridische of financiële uitdaging, of wilt u gewoon eens sparren over hoe u nu de volgende stap kunt zetten naar meer succes, maak dan een afspraak!

In de maand mei krijgt u* een gratis gesprek aangeboden. Bij u of bij ons op kantoor, wat u wenst. Wacht niet te lang met aanmelden. Wanneer mijn agenda vol is, sluit de aanbieding.

Bel of mail mij op: 088-2773200 of c.verheij@succesopmaat.nl

Chiel Verheij, bedrijfsadviseur

* bent u MKB ondernemer, tenminste 5 jaar ondernemer en draait u 100+k omzet per jaar, dan is deze aanbieding voor u bedoeld