Salarisadministratie

Minder tijd kwijt aan uw salarisadministratie

Er komt nogal wat kijken bij de salarisadministratie. Het verstrekken van loonstroken, het verwerken van vrije dagen, het doen van de loonaangifte en noem maar op. Het uitvoeren van deze zaken vereist kostbare tijd. Om zoveel mogelijk tijd over te houden voor uw bedrijfsvoering kunt u de salarisadministratie uitbesteden aan Administrateurs op Maat ®. Met kennis van de actuele regels en wijzigingen omtrent arbeidsrecht en cao’s zorgen zij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw loonadministratie.

Altijd op de hoogte

Onze administrateurs zijn uiterst ervaren op het gebied van financiële – en salarisadministratie. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor we snel kunnen inspringen op bijvoorbeeld gewijzigde cao’s. Door de combinatie van deze ervaring en handige, geavanceerde software weten onze administrateurs u bovendien op een efficiënte manier te helpen, waardoor we onze administratieve diensten tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Kortom, uw loonadministratie is bij Administrateurs op Maat ® in goede handen.

Waarom Administrateurs
op Maat ®?

 • null
  Geavanceerde software, daarom zeer betaalbaar tarief

 • null
  Altijd up to date met laatste ontwikkelingen

 • null
  Eenvoudig en snel online wijzigingen doorgeven

 • null
  Jarenlange ervaring met salarisverwerking in het MKB

 • null
  Landelijke dekking

Correcte loonadministratie

De salarisadministratie uitbesteden bij Administrateurs op Maat ® houdt in dat u verzekerd bent van een heldere, correcte loonadministratie. Daarbij behoudt u altijd het overzicht door in te loggen op het online cliëntenportaal. U kunt er 24 uur per dag alle mutaties volgen. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen op uw personeelsadministratie nauwgezet in de gaten. Door de nauwe samenwerking met onze bedrijfsjuristen voorzien we u ook van arbeidsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten. Ook kunnen we u precies informeren over de hoogte van uw loonkosten wanneer u besluit extra personeel in te schakelen.

Bekijk de video

Vertrouw op onze salarisadministrateurs!

Onze collega’s informeren en adviseren u graag op het gebied van salarisadministratie. Vertrouw ook op onze ondersteuning en laat ons u volledig ontzorgen, zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijfsvoering. Bel ons op (088) 277 32 50 en ontvang binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte voor uw salarisadministratie!

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Wilt u ook een gestroomlijnde salarisadministratie? Neem nu contact op met één van onze administrateurs via (088) 277 32 50.