Jaarrekening

Passend advies naar aanleiding van uw jaarrekening

Een jaarrekening laten opstellen is wettelijk verplicht voor iedere besloten vennootschap (BV). In de jaarrekening wordt het resultaat van uw onderneming bepaald en wordt de belastingaangifte in orde gemaakt. Het boekjaar kan vervolgens worden gesloten. Aan de hand van uw jaarrekening voorzien onze adviseurs u van passend advies en strategieën zodat u kunt blijven groeien en ondernemen.

Uw jaarrekening

Onze administrateurs zijn u behulpzaam tijdens het hele proces van het inboeken van uw administratie, het doen van BTW aangiften per maand of per kwartaal tot het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast verzorgen ze eveneens de aangifte loonbelasting, inkomstenkomstenbelasting of vennootschapsbelasting gvoor u, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.  We zorgen er altijd voor dat de financiële prestaties van uw onderneming inzichtelijk zijn. En dankzij onze jarenlange ervaring, moderne visie en uiterst efficiënte werkwijze kunt u uw jaarrekening laten opstellen tegen een zeer betaalbaar tarief! Dit tarief is in bijna alle gevallen goedkoper dan het tarief dat u betaalt bij een accountant. En betaalt u toch een lager tarief bij uw accountant, dan passen wij uw tarief aan.

Waarom Administrateurs
op Maat ®?

 • null
  Administratie mogelijk vanaf € 75 p.m.

 • null
  Diverse pakketten tegen vaste prijs

 • null
  Eigen fiscalist voor al uw aangiften

 • null
  Zelf boeken via online systeem

 • null
  Landelijke dekking

Eenmanszaak of VOF?

Een jaarrekening laten opstellen is voor een eenmanszaak of VOF niet verplicht, maar banken en andere partijen kunnen wel vragen om een jaarrekening om te weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Bovendien verschaft het u natuurlijk ook zelf inzicht in de financiële situatie van uw eenmanszaak of VOF en dat is wel zo handig. U ontvangt daarom na afloop van het boekjaar altijd een jaarrekening van ons. Ook wanneer u een eenmanszaak of VOF heeft.

Bekijk de video

Ook uw jaarrekening laten opstellen?

Wilt u zelf uw administratie inboeken, en enkel een jaarrekening laten opstellen of alleen aangifte laten doen voor de inkomstenbelasting? Dat kan! We maken graag een offerte voor u. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw onderneming. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar (088) 277 32 50, bespreek de mogelijkheden met één van onze administrateurs en ontdek wat u kunt besparen!

Wilt u een tijdig en correct opgestelde jaarrekening?

Is het voor u ook belangrijk dat uw jaarrekening op tijd en correct wordt opgesteld? Neem nu contact op met één van onze administrateurs via (088277 32 50.