Incasso op Maat®

Experts op incassogebied

Hoewel u liever gebruik maakt van een effectief debiteurenbeleid, ontkomt u er soms niet aan: het starten van een incassotraject. Wanneer uw debiteur, ook na herhaalde herinneringen en aanmaningen, nog niet betaalt, draagt u uw vordering over aan de expertise van Incasso op Maat ®. Indien nodig treffen onze incasso juristen stevige maatregelen om de openstaande factuur succesvol te incasseren. Neem contact op via 088 277 32 00 en ontdek wat ons incassobeheer voor u kan betekenen.

Uw vorderingen incasseren

Als uw factuur toch onbetaald blijft,  stellen we een incassotraject op, waarbij we onze maatregelen afstemmen op uw specifieke situatie. Wanneer na de eerste brief van de incassojurist de betaling nog altijd uitblijft, dan wordt er een juridische procedure in gang gezet. Op uw verzoek wordt  overgegaan tot het leggen van conservatoir beslag om de verhaalbaarheid van uw vordering te beschermen. De incassomedewerkers van Incasso op Maat ® treden snel, slagvaardig en effectief op bij niet betalende debiteuren. Ze nemen een pro-actieve houding aan, ook waar het gaat om het naleven van gemaakte betaalafspraken.

Kies voor Incasso op Maat ®

 • null
  Slagvaardig en daadkrachtig door Op Maat aanpak

 • null
  Uw eigen incasso jurist

 • null
  Eigen deurwaarder

 • null
  Effectieve en snelle beslagmaatregelen

 • null
  Landelijke dekking

Inbeslagname?

Als uw debiteur na ontvangst van het vonnis nog niet betaalt, dan zal Incasso op Maat ® met tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder, beslag leggen op de vermogensbestanddelen van uw debiteur. Er wordt  beslag gelegd op bezittingen van uw debiteur, waaronder zijn bankrekening of zijn eigen opdrachtgevers. Op deze manier zorgen we ervoor dat u alsnog betaald krijgt. Incasso op Maat ® onderhoudt veelvuldig contact met zowel de gerechtsdeurwaarder als uw debiteur, zodat we altijd op de hoogte zijn van  het verloop van het incassotraject.

Bekijk de video

Waarom Incasso op Maat ®?

Incasso op Maat ® hanteert een daadkrachtige en heldere benadering. U krijgt een eigen incasso jurist en eigen deurwaarder, waardoor we de communicatielijnen kort houden. Hierdoor garanderen we een snelle en effectieve aanpak. We hanteren gunstige voorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot no cure no pay incasso. Bel 088 277 32 40 en vraag naar de mogelijkheden!

Daadkrachtig incassobeheer!

Schrijf uw debiteuren niet af en maak gebruik van onze daadkrachtige incasso maatregelen! Neem nu contact op met Incasso op Maat® via (088) 277 32 00.