Gerechtsdeurwaarder

Daadkrachtige gerechtsdeurwaarders

Het kan voorkomen dat u uw debiteur uw vordering niet betaalt. Ook niet na het sturen van herhaaldelijke herinneringen, aanmaningen en het aankondigen van forse juridische maatregelen. In deze gevallen schakelen we een gerechtsdeurwaarder in. Incasso op Maat ® kiest in eerste instantie voor een effectief debiteurenbeleid, maar deinst niet terug voor een krachtig optreden wanneer dat nodig is. Onze incasso juristen hebben de kennis en ervaring om dit traject in goede banen te leiden en hanteren korte lijnen met vaste gerechtsdeurwaarders.

Inbeslagname

Nadat de rechter een vonnis heeft gewezen en uw debiteur niet vrijwillig betaalt, kunnen we het vonnis al binnen twee dagen ten uitvoer leggen. We schakelen een gerechtsdeurwaarder in die aangesloten is bij ons kantoor om over te gaan tot het leggen van beslag op de bankrekeningen, roerende en onroerende zaken en andere bezittingen van uw debiteur. Maar ook voordat een gang naar de rechter wordt ingezet kan Incasso op Maat ® conservatoir beslag leggen op bezittingen van uw debiteur, zodat de verhaalbaarheid van uw vordering al in een vroeg stadium gewaarborgd blijft. Bij een toewijzend vonnis kunt u meteen overgaan tot uitwinning van uw vordering.

Waarom Incasso op Maat ®?

 • null
  Slagvaardig en daadkrachtig door Op Maat aanpak

 • null
  Uw eigen incasso jurist

 • null
  Eigen deurwaarder

 • null
  Effectieve en snelle beslagmaatregelen

 • null
  Landelijke dekking

Betalingsregeling treffen

Na het aankondigen van juridische maatregelen volgt vaak volledige betaling, maar in enkele gevallen treffen we, uiteraard in overleg met u, een betalingsregeling. We zien scherp toe op een correcte naleving van deze regeling en starten een juridische procedure wanneer blijkt dat uw debiteur nalatig is. Indien nodig, zorgen we alsnog voor conservatoire beslagmaatregelen. Het is ook mogelijk dat we een betalingsregeling voor u treffen als u al een toewijzend vonnis heeft, en uw debiteur niet aan het vonnis kan voldoen. Uiteraard zien we ook dan toe op correcte naleving.

Bekijk de video

Wij zorgen voor uw cashflow

Heeft u last van niet betalende debiteuren en komt uw cashflow daarmee in gevaar? Kies dan voor een doortastende en effectieve strategie van Incasso op Maat ®. Met eigen incasso juristen en gerechtsdeurwaarders houden we de lijnen kort, waardoor we in staat zijn snel en adequaat te handelen. Ontdek uw mogelijkheden (waaronder no cure no pay) om uw cashflow op korte termijn te verbeteren door te bellen naar 088 277 32 40.

Last van niet betalende debiteuren?

Profiteer van een verbeterde cashflow! Neem nu contact op met Incasso op Maat® via (088) 277 32 00.