Deskundig bedrijfsadviseur MKB

Uw bedrijfskundig vraagstuk lossen wij op

Iedere ondernemer zal op een gegeven moment te maken krijgen met bedrijfskundige vraagstukken waar hij of zij het antwoord zelf niet direct op weet. Dan is het wel zo fijn als u bijgestaan wordt door een bedrijfsadviseur MKB. Iemand met verstand van zaken en die uw belangen voorop stelt. Bedrijfsadvies op Maat ® leert u en uw onderneming kennen en kan u antwoord geven op vragen over o.a. bedrijfsovernames, het verkopen van uw onderneming of reorganisatie. Neem contact op en laat u adviseren door onze bedrijfsadviseur MKB. Het eerste gesprek is gratis!

Uw eigen bedrijfsadviseur MKB?

Als ondernemer zult u soms keuzes moeten maken over zaken waarmee u niet bekend bent. Als de omzet bijvoorbeeld terugloopt en u noodgedwongen een deel van uw activiteiten moet verkopen of wanneer u te maken krijgt met een reorganisatie. Maar ook voor het verkopen van uw bedrijf, de aankoop van een nieuwe onderneming of bij bedrijfsopvolging kunt u bij onze gespecialiseerde bedrijfsadviseur MKB terecht. We helpen u om op een verantwoorde manier met deze complexe zaken om te gaan. We betrekken u bij alle stappen in het traject zodat u zich gehoord en begrepen voelt. Het is uiteindelijk uw bedrijf en daar gaan we zorgvuldig mee om.

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

 • null
  Professionele dienstverlening in het MKB

 • null
  Door scherpe tarieven zeer betaalbaar

 • null
  Transparant over kosten

 • null
  Gratis kennismakingsgesprek, ook bij u op kantoor!

 • null
  Landelijke dekking

Passend bedrijfskundig advies?

Om u van passend bedrijfskundig advies te kunnen voorzien, ontwikkelen we samen met u een heldere visie en een praktisch uitvoerbare strategie. Uw onderneming en wensen staan daarin centraal, waarbij we uiteraard het resultaat nauwlettend in de gaten houden. Bedrijfsadvies op Maat ® geeft complexe zaken helder voor u weer en met onze scherpe adviezen weet u in iedere situatie waar u aan toe bent. Indien mogelijk maken we vaste prijsafspraken met u, zodat u ook op financieel gebied weet waar u aan toe bent.

Bekijk de video

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

Bedrijfsadvies op Maat ® voorziet u van professioneel en deskundig advies op allerlei bedrijfskundige vlakken. We hanteren scherpe tarieven en zijn transparant over de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel (088) 277 32 60 of maak een afspraak en laat onze bedrijfsadviseurs u vrijblijvend informeren.

Bedrijfsadvies nodig?

Wilt u de verkoop van uw onderneming goed geregeld hebben? Of staat u aan de vooravond van een reorganisatie? Onze bedrijfsadviseurs vertellen u vrijblijvend wat ze voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak of bel naar (088) 277 32 00.