Bedrijfsovername adviseur

Altijd een doelmatige aanpak en maximaal resultaat

Overweegt u een bedrijfsovername? Een bedrijfsovername adviseur stelt een bedrijfskundige aanpak en een doelmatige strategie voor u op, waarmee u de risico’s beperkt en het resultaat maximaliseert. Bedrijfsadvies op Maat ® neemt de zorg voor de financiële en juridische onderdelen op zich en begeleidt u tijdens het hele proces. De bedrijfsovername adviseur  adviseert u bij een aandelenoverdracht, maar ook bij een activa/passiva transactie. Neem contact op via 088 277 32 60 en laat u informeren door één van onze adviseurs!

Uw bedrijfsovername

Een bedrijfsovername begint met het bepalen van de waarde van een onderneming of van (delen van) de over te nemen activa,. Door onder andere een nauwkeurig due diligence  onderzoek, werken we de waardebepaling uit en treden we namens u in onderhandeling met de verkopende partij. Uiteraard spelen er ook allerlei juridische en fiscale kwesties, maar door vooraf een goede analyse te maken, kan de bedrijfsovername adviseur het geheel goed overzien om zo voor u een optimaal resultaat uit te onderhandelen. Door een nauwe samenwerking met onze bedrijfsjuristen kunt u er zeker van zijn dat de gemaakte afspraken ook goed worden vastgelegd.

Waarom Bedrijfsadvies op Maat ®?

 • null
  Professionele dienstverlening in het MKB

 • null
  Door scherpe tarieven zeer betaalbaar

 • null
  Transparant over kosten

 • null
  Gratis kennismakingsgesprek, ook bij u op kantoor!
 • null
  Landelijke dekking

Financiering & onderhandelingen

Het rondkrijgen van de financiering is vaak een uitdaging. We zorgen daarom voor de juiste rapportages en zetten onze kennis en ervaring in om uw belangen te behartigen tijdens onderhandelingen met de bank,  andere financiële instellingen of investeerders. Onze bedrijfsovername adviseur kan u ook begeleiden in het na-traject waarbij bijvoorbeeld  de gekochte activa (fiscaal) moet worden ingebracht in de bestaande onderneming . We begeleiden u van begin tot eind en ons doel is om een zo goed mogelijk resultaat voor u te realiseren.

Bekijk de video

Neem contact op met de bedrijfsovername adviseur

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en laat u bijstaan door een bedrijfsovername adviseur van Bedrijfsadvies op Maat ® met jarenlange ervaring in het MKB. Neem contact op door te bellen naar (088) 277 32 00 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u de verkoop van uw onderneming goed geregeld hebben? Of staat u aan de vooravond van een reorganisatie? Onze bedrijfsadviseurs vertellen u vrijblijvend wat ze voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak of bel naar (088) 277 32 00.