MKB Bedrijfsfinancieringen

Krijg de financiering die u nodig heeft

Geld is de brandstof voor de motor van uw bedrijf. Uw onderneming draait er immers op. Met bedrijfsfinancieringen voor het MKB investeert u  bijvoorbeeld in nieuwe bedrijfsmiddelen en werkkapitaal, financiert u de groei van uw bedrijf of krijgt u een voorschot op nog te ontvangen betalingen. In ieder geval trekt u dan vreemd vermogen aan en dat vraagt vrijwel altijd om een onderbouwing. De adviseurs van Administrateurs op Maat® zorgen voor een overtuigend financieringsplan ten behoeve van de aanvraag van MKB bedrijfsfinancieringen.

Uw bedrijfsfinanciering

Onze adviseurs onderbouwen de aanvraag van een bedrijfsfinanciering precies op die manier die banken en investeerders graag zien. Dankzij handige softwareprogramma’s en onze uitgebreide ervaring voorzien we de onderbouwing van relevante cijfers, welke we vaak al binnen een dag weten te genereren. Vervolgens verpakken onze professionals de gegevens in een aansprekend rapport, waarmee u vol vertrouwen naar de bank of een andere financiële instelling kunt stappen. U kunt ons ook inschakelen indien uw bank of kredietinstelling uw bedrijfsfinanciering heeft opgezegd. We kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Waarom Administrateurs
op Maat ®?

 • null
  Jarenlange ervaring met onderbouwen van aanvragen

 • null
  Door beste software snelle actie mogelijk

 • null
  Ervaren specialist voert onderhandelingen bij bank of instelling

 • null
  Transparant over kosten

 • null
  Landelijke dekking

Onderhandelingen voeren

We ontzorgen u volledig, waardoor we betrokken blijven bij alle zaken die van belang zijn bij het aanvragen van MKB bedrijfsfinancieringen. Onze administrateurs beschikken over een jarenlange ervaring en voeren op uw verzoek de besprekingen en onderhandelingen bij de bank. We denken daarbij in termen en oplossingen die passen bij uw bedrijf en staan natuurlijk aan uw zijde als het er op aankomt. Kortom, we verzorgen een sterk financieringsplan met heldere cijfers en begeleiden u naar de uiteindelijke financiering voor een zakelijke lening.

Bekijk de video

Meer informatie?

De adviseurs van Administrateurs op Maat ® staan u graag en geheel vrijblijvend te woord! We adviseren u graag over startsubsidies, bankkredieten en alle andere vormen van bedrijfsfinancieringen voor o.a. het MKB. U kunt natuurlijk ook uw eigen rapport aan onze experts voorleggen om de kans op resultaat te maximaliseren. Bel ons via (088) 277 32 50, maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden van een overtuigend financieringsplan!

Ook voor u een goede financiële administratie?

Is voor u een goede financiële administratie belangrijk? Neem nu contact op met één van onze administrateurs via (088) 277 32 50.