Administratie voor het MKB

 Actuele financiële administratie

Iedere onderneming moet volgens de wet op ieder gewenst moment haar actuele financiële administratie kunnen tonen.  Misschien kan uw financiële administratie een gezonde impuls gebruiken, zodat u te allen tijde aan deze verplichting voldoet en weer zorgeloos kunt ondernemen. De administrateurs van Administrateurs op Maat ® verzorgen de administratie voor het MKB. We nemen (delen van) uw financiële administratie uit handen en laten deze weer gestroomlijnd verlopen. U kunt vertrouwen op een vlekkeloos verzorgde administratie, waardoor u gewoon weer kunt doen waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf.

Uw bedrijfsadministratie

Nog steeds hebben ondernemers te maken met oplopende debiteurenportefeuilles binnen hun administraties. Bij Debiteurenbeheer op Maat ® verzorgen we uw debiteurenbeheer, waarbij we de betaaltermijnen strikt volgen en pijlsnel reageren indien uw debiteur niet betaalt. Inmiddels hebben we bij 80% van onze klanten de betaaltermijn binnen enkele maanden teruggedrongen met wel 50%!

Laat uw bedrijfsadministratie over aan de professional en ga weer zorgeloos ondernemen! Stuur ons een bericht en ontvang direct gratis advies of ontdek de mogelijkheden en neem nu contact op met één van onze administrateurs via (088) 277 32 50.

Waarom Administrateurs
op Maat ®?

 • null
  Administratie mogelijk vanaf € 75 p.m

 • null
  Diverse pakketten tegen vaste prijzen

 • null
  Eigen fiscalist voor al uw aangiften

 • null
  Zelf boeken via online systeem

 • null
  Landelijke dekking

Wat doen we precies?

We garanderen een stabiele basis van uw financiële administratie. Dat houdt in dat we u voorzien van een zorgvuldige boekhouding, feilloze belastingaangiften en een perfect ingerichte salarisadministratie. Daarnaast stellen we uw jaarrekening op en als u dat wenst, dan maken we ook uw tussentijdse rapportages op, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook helpen we u graag bij het opstellen van budgetten en begrotingen, waardoor uw bedrijf in een gezonde situatie blijft verkeren en kan blijven groeien. En mocht u fiscale problemen hebben, dan maken we namens u afspraken met de belastingdienst, of we dienen bezwaar in, indien een aanslag onjuist is opgelegd.

Bekijk de video

Waarom administratie voor het MKB?

Administrateurs op Maat ® zorgt voor een stabiele administratie voor het MKB, waardoor u zorgeloos uw bedrijf kunt runnen. Via het cliëntenportaal kijkt u 24 uur per dag mee in de administratie van uw bedrijf of onderneming en ook kunt u er zelf boeken. U bent daarbij verzekerd van een proactief optreden van onze administrateurs en dankzij onze efficiënte werkwijze werken we voor een beduidend lager tarief dan het gemiddelde accountantskantoor.

Toe aan een correct verzorgde administratie?

Is voor u een goede financiële administratie belangrijk? Neem nu contact op met één van onze administrateurs via (088) 277 32 50.